Over Gimbergh Service

Trots stel ik u mijn bedrijf aan u voor: Gimbergh Service. Gimbergh Service is een eenmansbedrijf, waar vakkundigheid en betrokkenheid voorop staan. Wij kunnen u alle service bieden als het om gas, water en energiebesparing gaat. Mijn doel is dat u altijd blij en tevreden bent over mijn werk, dat schept voldoening.

Graag geef ik u advies over uw installatie: Hoe u uw woning optimaal kunt verwarmen, hoe uw ketel een zo hoog mogelijk rendement geeft en hoe u uw stookkosten zo laag mogelijk kunt houden.

Ik ben een all-round monteur met 20 jaar ervaring in mijn vak. Mijn vakwerk is mijn handtekening, een mooi opgehangen ketel herken je aan de fraai gebogen leidingen en de juist geplaatste koppelingen. "Wat ik zie kan ik maken" is mijn devies. Omdat ik alleen werk kan ik de prijzen lager houden dan veel grote bedrijven. Bovendien heb ik regelmatig aanbiedingen voor bijvoorbeeld het vervangen van uw ketel (CW4, CW5 of CW6).

Gimbergh Service biedt een totaal service voor het aanleggen, repareren en onderhouden van verwarmingsketels, cv-installties, luchtverwarming, gaskachels, geisers, boilers, mechanische ventilatie, WTW terugwin systemen en zonneboilers. Maar u kunt ook bij mij terecht voor het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van gas- & waterinstallaties en aangepast sanitair. Zelfs voor het vegen van uw schoorsteen!

Wanneer ik grote opdrachten aanneem, zoals het nieuw aanleggen van een gehele installatie, of het projectmatig vervangen van veel ketels in één keer, kan ik hulp vragen bij een aantal vertrouwde collega's. Ook wanneer er bijvoorbeeld elektriciteit moet worden aangelegd in uw badkamer of uw toilet opnieuw betegeld moet worden, werk ik samen met goede vakmensen.